• Nederlands
  • Engels

Tendermanagement met VisibleThread

In tendertrajecten ontvang je van de opdrachtgever vaak tientallen documenten. De uitdaging is om deze documenten te bestuderen en snel de essentie van de behoefte van de opdrachtgever vast te stellen - de vraag achter de vraag. Dit is een tijdrovend en kostbaar proces waarbij je je beste mensen inzet.

Hoe kun je tijd besparen en dus de kosten verlagen in deze fase van de tender?

En hoe vergroot je de kans om een winnende tender te schrijven die zich onderscheid van de concurrentie?

Dat doe je met behulp van de contract analyse software van VisibleThread.

Lagere tenderkosten

Met het tendermanagement tool VisibleThread ben je in staat om razendsnel tientallen documenten te scannen op:

  • belangrijke concepten zoals EMVI criteria
  • of specifieke aandachtspunten zoals tunneltechnische installaties, civiel werk, etc,
  • maar ook op risico's en veiligheidseisen.
VisibleThread


Hierdoor weet je precies welke informatie in welk document staat en kun je de informatie veel gerichter verdelen over de disciplines die betrokken zijn bij de analyse (systems engineers).

Een winnende inschrijving

De tendermanagement software van VisibleThread gebruik je niet alleen voor de analyse van de documenten van de opdrachtgever, maar ook voor de documenten die je zelf schrijft als onderdeel van je aanbodspecificatie. Bedrijven die vaak inschrijven op aanbestedingen hebben hiervoor EMVI schrijvers aangesteld. VisibleThread is HET tool voor de EMVI-plan schrijver. VisibleThread controleert inschrijvingsdocumenten op inhoudelijke kwaliteit, structuur, onderlinge consistentie en taalgebruik.

Met VisibleThread ben je in staat om een kwalitatief hoogwaardige aanbieding te schrijven die zich onderscheid van de concurrentie omdat blijkt dat je de behoefte achter de klantvraag begrepen hebt. Met VisibleThread schrijf je een winnende tender: helder, consistent en begrijpelijk. Download de VisibleThread brochure voor meer informatie.

  Download brochure  

 

Heb je interesse in een demonstratie?

Mocht je geïntereseerd zijn in een demonstratie, neem dan telefonisch contact op met Edwin Schumacher via +31 6 5539 2010 of via email: info@synergio.nl