• Nederlands
  • Engels

LESSONS LEARNED - toetsen van vraagspecificaties

Werken met requirements als generieke vaardigheid om een beter resultaat te realiseren. Dat is waar Synergio voor staat.

Ook Rijkswaterstaat werkt vol overtuiging met requirements om bij infrastructuur projecten betere resultaten te bereiken. De website www.leidraadse.nl publiceert regelmatig hierover.

Heldere vraagspecificaties zijn voor Rijkswaterstaat essentieel. Immers, het gaat om de beschrijving van de kwaliteit van het eindproduct! In de periode 2006-2008 heeft de afdeling Ontwikkeling Infrastructuur daarom de vraagspecificaties van meer dan 50 projecten getoetst.

Lessons Learned

Synergio is als geen ander in staat te verwoorden hoe je eisen goed formuleert en helder structureert. Vanuit deze expertise is Synergio door Rijkswaterstaat gevraagd om de lessons learned uit deze projecten uit te werken in een toegankelijk en praktisch toepasbaar boekje.

Het lessons learned boekje leert de opstellers van vraagspecificaties welke praktijkervaringen al zijn opgedaan en beoogt het delen van elkaars ervaringen te stimuleren.

Wil je meer weten? Download dan de digitale versie van Lessons Learned.

Heb je liever een hardcopy van het boekje of behoefte aan meer informatie? Stuur een email naar info@synergio.nl of bel op +31 85 273 5185