• Nederlands
  • Engels

Synergio partners

Productpartners

Producten die het werken met requirements verbeteren, versnellen en je in staat stellen om als team betere resultaten op te leveren. Synergio is distributeur in Europa voor TopTeam van TechnoSolutions, Cockpit van Cognition en VisibleThread van VisibleThread.

Netwerkpartners

Synergio is lid van Cell Network Group, een netwerk organisatie van kleinere bedrijven met in totaal 1.200 medewerkers die ICT producten en diensten leveren voor de gehele applicatie levenscyclus.

Partners

Synergio is lid van People Creating Value, een netwerkorganisatie voor integrale productontwikkeling met een zeer uitgebreid competentie werkveld, bestaande uit ruim 80 specialisten.

Daarnaast is Synergio lid van LifetecZONe en In2LifeSciences, netwerkorganisaties van bedrijven in life sciences en de gezondheidszorg in Europa.

Kennispartners

Het International Institute on Business Analysis (IIBA) en de International Council on Systems Engineering (INCOSE) zijn toonaangevende kennisorganisaties op het gebied van product ontwikkeling. Synergio is partner van beide organisaties en tevens sponsor van de dutch chapter van INCOSE.

SoftEd is een toonaangevende organisatie op het gebied van IT opleidingen.

Productpartners

Cognition

Cognition Corporation is ontwikkelaar van Cockpit, een software tool dat het Product Development Process (PDP) ondersteunt door middel van Requirements Management, Risk Management, VOC Management, Test Management, Meetings Management en "Knowledge Management".

TechnoSolutions

TechnoSolutions Corporation is in 1995 opgericht met als doel de ontwikkeling van innovatieve tools voor de software levenscyclus. Het belangrijkste product van TechnoSolutions is TopTeam. Het is een volledig geïntegreerde end-to-end oplossing voor het werken met requirements.

VisibleThread

VisibleThread is opgericht in 2008. Komende uit een IT-achtergrond constateerden zij dat slecht geschreven specificaties en requirements verantwoordelijk zijn voor zo'n 40% van verspild project budget. Het traceren van compliance-, juridische- en opleverrisico's door geautomatiseerde scans maakt het voor teams mogelijk efficiency te verhogen en hun kansen om overheids- of commerciële opdrachten te winnen aanzienlijk te vergroten.

Netwerkpartners

Cell Network Group

In 2010 is Cell Network Group B.V. (CNG) opgericht. Een nieuw type organisatie, een nieuwe structuur, een nieuwe werkwijze met als doel om kleine(re) gespecialiseerde ICT dienstverleners onder één label bij elkaar te brengen. CNG levert rechtstreeks aan grote(re) klanten en bij voorkeur in de vorm van een preferred suppliership en/of raam- contract. Lees meer...

People Creating Value

People Creating Value bestaat uit ervaren specialisten uit verschillende disciplines in integrale product-ontwikkeling die waarde kunnen toevoegen door het genereren en implementeren van nieuwe ideeën. Integrale productontwik-keling omvat alle activiteiten die nodig zijn om van een productidee via een productportfolio naar concrete producten te komen.

LiftecZONe

LifetecZONe is the networking organisation for the Human Health Sector in South Netherlands. LifetecZONe is founded by intermediairy organisations BOM, LIOF and Syntens and is actively run by and for entrepreneurs.

Kennispartners

International Council on Systems Engineering

De International Council on Systems Engineering (INCOSE) is een non-profit organisatie, opgericht voor het ontwikkelen en verspreiden van de SE principes die het realiseren van succesvolle systemen mogelijk maakt. Synergio is sponsor van de Nederlandse afdeling  van INCOSE (www.incose.nl).

International Institute of Business Analysis

Het International Institute of Business Analysis (IIBA) is een onafhankelijke non-profit organisatie op het gebied van business analyse. Het doel van IIba is om een grotere zichtbaarheid voor het vakgebied van business analyse te creëren en het werken in de richting van erkenning van de waarde van de business analist rol.
Synergio is een IIBA Endorsed Education Provider.

SoftEd

SoftEd is expert op het gebied van software training. Met meer dan 50 verschillende trainingen in Business Analysis, Systeem Design, Programmeren, Software Testing, IT Management en Agile Development, biedt SoftEd niet alleen toegang tot geavanceerde inhoud, maar ook tot met een groot netwerk van internationale experts.