• Nederlands
  • Engels
Banner 2

Agile business analyse

Applicaties moeten bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen. Pas dan zijn ze waardevol voor de organisatie. Maar hoe bepaal je die toegevoegde waarde? En hoe zorg je dat dit naadloos past in de bestaande situatie?

Agile business analyse

Synergio helpt je met een agile business analyse proces dat past bij jouw organisatie, praktisch toepasbaar vanaf de eerste dag, ondersteund met een professioneel business analyse tool TopTeam.

SAFe Program consultants

Onze consultants zijn Scaled Agile Framework (SAFe) gecertificeerde programma consultants (SPC4) die de transformatie naar een agile werkwijze professioneel begeleiden.

Training en coaching

We leiden alle betrokkenen op via onze Blended Learning aanpak, een combinatie van E-Learning en praktijk gerichte klassikale training. We coachen je onder het motto "voordoen, meedoen, zelf doen" en we leveren software tools waarmee je nog beter en productiever wordt.

Contact

Ben je geïnteresseerd en wil je weten of en hoe we jouw organisatie kunnen helpen beter te sturen op business value met agile business analyse? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

☏ +31 (0)85 273 5185
info@synergio.nl

Rabobank logo Achmea_logo Nuon_logo Nipo_logo
DeLageLanden logo LandG logo Stedin logo Rubix logo
BMG_logo Reaal_logo Eon_logo

Newitera_logo

 

Training

De trainingen van Synergio zijn een groot succes. Deelnemers vinden de trainings-dagen inspirerend en erg leerzaam. Vanaf 2006 trainen we jaarlijks zo'n 500 cursisten. Ze beoordeelden de trainingen met gemidddeld een dikke 8! De trainingen geven we op maat of op basis van open inschrijvingen. Ook bieden we de mogelijkheid van coaching on the job om de materie direct goed te kunnen toepassen.

Business analyse

Wij zijn ervan overtuigd dat projecten nog altijd veel sneller en goedkoper betrouwbare en duurzame oplossingen kunnen realiseren. Realistische en passende oplossingen die voldoen aan de verwachtingen van klanten of deze zelfs overtreffen!

Vanuit onze passie voor excellente productontwikkeling zorgen wij met onze Agile business analyse aanpak ervoor dat projecten op doeltreffende wijze het vaak spannende en complexe traject van het bedenken, ontwikkelen en in gebruik nemen op succesvolle wijze doorlopen.

Software

Als je op internet zoekt vind je al snel meer dan 100 tools die claimen iets met requirements te doen. Maar hoe weet je nu welk tool je het beste ondersteunt in je dagelijkse werkzaamheden als business analist, informatie analist, architect of project manager?

Als Synergio hebben we in de projecten bij onze klanten met veel verschillende tools gewerkt. We kennen de sterke en zwakke kanten van de meest gangbare requirements tools. We hebben op basis van deze ervaring software geselecteerd die past bij onze visie op het werken met requirements.