• Nederlands
  • Engels

HP ALM requirements management

TopTeam is een van de meest krachtige tools voor de ondersteuning van het requirements management proces. HP Application Life-cycle Management (ALM) is marktleider op het gebied van test management en geautomatiseerd testen. De TopTeam integratie met HP ALM brengt het beste van beide werelden samen!

Communiceer requirements real-time

Met de integratie tussen TopTeam en HP ALM worden requirements, use cases, test cases, scherm prototypes, etc. automatisch gecommuniceerd naar de testers, test managers en andere teamleden in het HP ALM project. Hierdoor verdwijnt de noodzaak om lange requirements documenten uit te wisselen met het quality assurance team.

Traceability synchronisatie

Alle relaties die zijn vastgelegd in TopTeam (traceability) worden gesynchroniseerd met de HP ALM repository. Hierdoor zien de testers en test managers direct welke verbanden er liggen tussen bijvoorbeeld requirements, use cases en scherm prototypes.

HP ALM

Automatisch genereren van test cases en test coverage synchronisatie

TopTeam genereert automatisch test cases vanuit use cases. De TopTeam connector synchroniseert deze test cases en hun test coverage met de HP ALM repository. Hierdoor is minder tijd nodig om test cases te ontwikkelen in HP ALM.

Synchronisatie functionaliteit

In ons white paper over de integratie tussen TopTeam en HP ALM vind je meer informatie over de werking van de integratie en synchronisatie functionaliteiten.

  Download white paper  


Heb je interesse in een demonstratie?

Mocht je geïntereseerd zijn in een demonstratie, neem dan telefonisch contact op met Edwin Schumacher via +31 6 5539 2010 of via email: info@synergio.nl