• Nederlands
  • Engels

TopTeam functionaliteit

Feature matrix

Vind hier alle functionaliteiten in TopTeam

TopTeam inzetten in SCRUM projecten?

Lees hier over de SCRUM functionaliteiten van TopTeam.

TopTeam versie 8

De ontwikkeling van krachtige nieuwe functionaliteit in TopTeam gaat onverminderd door. Over de nieuwste versie, versie 8, zijn weer interessante dingen te vermelden. In dit artikel een bloemlezing van nieuwe functionaliteit die in TopTeam versie 8 beschikbaar is gekomen.
Lees hier de details van TopTeam versie 8.

TopTeam integratie met HP ALM

TopTeam is een van de meest krachtige tools voor de ondersteuning van het requirements management proces en HP Application LIfe-cycle Management (ALM) al sinds jaar en dag de marktleider op het gebied van test management en geautomatiseerd testen. De TopTeam integratie met HP ALM brengt het beste van beide werelden samen!
Lees hier de details over de integratie van TopTeam met HP ALM

TopTeam integratie met Microsoft Visual Studio

TopTeam is een professioneel Requirements Definition en Requirements Management tool dat integreert met Microsoft Visual Studio Team Foundation Server. Deze TopTeam connector voor Visual Studio Team System (VSTS) stelt je in staat gegevens uit te wisselen tussen de TopTeam repository en de Team Foundation Server (TFS) repository. De synchronisatie werkt bi-directioneel en kan zowel real-time als geautomatiseerd worden uitgevoerd.
Lees hier de details over de integratie van TopTeam met Team Foundation Server

Download

Heb je alle fimpjes gezien en wil je nu wel eens zelf achter de knoppen zitten, vraag dan een gratis trial versie van TopTeam aan. Je kunt dan een maand lang ervaren hoe makkelijk het werken is met TopTeam. Vraag een trial versie aan via info@synergio.nl.

Demonstratie of prijsinformatie?

Ben je geinteresserd in een demonstratie van TopTeam waarin we specifiek de wensen van jouw organisatie kunnen belichten, of wil je weten wat de prijs van TopTeam is, neem dan contact met ons op via 085-2735185 of info@synergio.nl

TopTeam filmpjes

Grip op requirements


Inzicht met traceability


Professionele documentatie


Insprerende Use Cases


Test cases genereren


Management dashboard


Baselines


Wijzigingen onder controle