• Nederlands
  • Engels

TopTeam informatie

TopTeam - HP Quality Center integratie: The best of both worlds

TopTeam is een van de meest krachtige tools voor de ondersteuning van het requirements management proces en HP Quality Center al sinds jaar en dag de marktleider op het gebied van test management en geautomatiseerd testen. De TopTeam integratie met HP Quality Center brengt het beste van beide werelden samen!

Waarom Office tools niet helpen om requirements te managen

Het is en wordt voor organisaties steeds belangrijker om het werken met requirements te professionaliseren. Hierbij worden de requirements in de meeste gevallen vastgelegd in tekstdocumenten of in spreadsheets. Driekwart van de organisaties die werken met requirements, gebruiken hiervoor producten als tekstverwerkers en spreadsheets.

Want wat is nu makkelijker dan de gangbare, bekende office applicaties gebruiken voor het dagelijks werk? De mogelijkheden zijn vrijwel bij iedereen bekend en de requirements kunnen makkelijk worden vastgelegd in het gewenst formaat.

Iedereen blij… of toch niet? Lees hier waarom de reguliere Office tools niet helpen voor requirements management.

Eisen aan requirements tools

Synergio heeft in de afgelopen jaren kennis gemaakt met tools van divers pluimage die bij onze klanten werden ingezet bij het werken met requirements. We zijn vaak teleurgesteld!  Veel tools blijken simpelweg niet aan de verwachtingen te kunnen voldoen.

Uiteraard is het niet mogelijk om tool oplossingen goed te beoordelen als er geen goede set van requirements is opgesteld.
In dit document hebben we de eisen verzameld die wij belangrijk vinden om onze klanten succesvol te maken bij het werken met requirements.

Ben jij ook op zoek naar een goed requirements tool? Wellicht dat het document "Eisen aan requirements tools" je kan helpen om het tool te vinden dat het best bij je past!