• Nederlands
  • Engels

Visual Studio requirements management

TopTeam is een professioneel Requirements Definition en Requirements Management tool dat integreert met Microsoft Visual Studio Team Foundation Server. Deze TopTeam connector voor Visual Studio Team System (VSTS) stelt je in staat gegevens uit te wisselen tussen de TopTeam repository en de Team Foundation Server (TFS) repository. De synchronisatie werkt bi-directioneel en kan zowel real-time als geautomatiseerd worden uitgevoerd.

Communiceer requirements real-time

Met de integratie tussen Visual Studio en TopTeam worden requirements, use cases, test cases, issues, change requests, etc. automatisch gecommuniceerd naar de developers en andere teamleden in het Visual Studio Team System project. Hierdoor verdwijnt de noodzaak om lange requirements documenten uit te wisselen met het development team.

Traceability synchronisatie

Alle relaties die zijn vastgelegd in TopTeam (traceability) worden gesynchroniseerd met de TFS repository. Hierdoor zien de developers direct welke verbanden er liggen tussen bijvoorbeeld requirements, use cases en scherm prototypes.

visual studio - use cases

Automatisch genereren van test cases en test coverage synchronisatie

TopTeam genereert automatisch test cases vanuit use cases. De TopTeam connector synchroniseert deze test cases en hun test coverage met de TFS repository. Hierdoor is minder tijd nodig om test cases te ontwikkelen in Visual Studio’s Test Manager.

Synchronisatie functionaliteit

In ons white paper over de integratie tussen TopTeam en Visual Studio Team Foundation Server vind je meer informatie over de werking van de integratie en synchronisatie functionaliteiten.

  Download white paper  


Heb je interesse in een demonstratie?

Mocht je geïntereseerd zijn in een demonstratie, neem dan telefonisch contact op met Edwin Schumacher via +31 6 5539 2010 of via email: info@synergio.nl