• Nederlands
  • Engels
Banner 4

Agile systems engineering voor de Maakindustrie

Een nieuw product bedenken of een bestaand product aanpassen en daar heel succesvol mee worden: De droom van elke fabrikant. Het professionaliseren van het productontwikkelproces zodat op een gestructureerde en efficiënte manier een idee wordt vertaald in een excellent product is voor veel organisaties nog steeds een uitdaging. Voor jouw organisatie ook?

Productinnovatie met Agile systems engineering

Synergio helpt je productinnovatie op koers te houden met behulp van een beheerst productontwikkelproces, dat past bij jouw organisatie en naadloos aansluit bij bestaande werkwijzen en best practices. Met behulp van de gebruikersvriendelijke software van Cockpit wordt jouw productontwikkelproces optimaal ondersteund.

SAFe Program consultants

Onze consultants zijn Scaled Agile Framework (SAFe) gecertificeerde programmaconsultants (SPC4) die de transformatie naar een agile werkwijze professioneel begeleiden.

Training en coaching

We leiden alle betrokkenen op via onze Blended Learning aanpak, een combinatie van E-Learning en praktijkgerichte klassikale training. We coachen je onder het motto "voordoen, meedoen, zelf doen" en we leveren software tools waarmee je nog beter en productiever wordt.

Contact

Ben je geïnteresseerd en wil je weten of en hoe we jouw organisatie kunnen helpen productinnovatie op koers te houden met Agile Systems Engineering? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

☏ +31 (0)85 273 5185
info@synergio.nl

Philips logo bosch logo Bugaboo
siemenslogo Liebherr_logo

 

 

Trainingen

De trainingen van Synergio zijn een groot succes. Deelnemers vinden de trainings-dagen inspirerend en erg leerzaam. Vanaf 2006 trainen we jaarlijks zo'n 500 cursisten. Ze beoordeelden de trainingen met gemidddeld een dikke 8!

De trainingen geven we op maat of op basis van open inschrijvingen. Ook bieden we de mogelijkheid van coaching on the job om de materie direct goed te kunnen toepassen.

 

Systems Engineering

Wij zijn ervan overtuigd dat projecten nog altijd veel sneller en goedkoper betrouwbare en duurzame oplossingen kunnen realiseren. Realistische en passende oplossingen die voldoen aan de verwachtingen van klanten of deze zelfs overtreffen!

Vanuit onze passie voor excellente productontwikkeling zorgen wij met Systems Engineering ervoor dat projecten op doeltreffende en succesvolle wijze, het vaak spannende en complexe traject van het bedenken, ontwikkelen en in gebruik nemen, doorlopen.