• Nederlands
  • Engels
Banner 4

Productinnovatie onder controle met Lean Systems Engineering

Behoefte

Een nieuw product bedenken of een bestaand product aanpassen en daar heel succesvol mee worden: De droom van elke fabrikant. Het professionaliseren van het productontwikkelproces zodat op een gestructureerde en efficiënte manier een idee wordt vertaald in een excellent product is voor veel organisaties nog steeds een uitdaging. Voor jouw organisatie ook?

Belofte

Synergio helpt je productinnovatie op koers te houden met behulp van een beheerst productontwikkelproces, dat past bij jouw organisatie en naadloos aansluit bij bestaande werkwijzen en best practices.

Bewijs

Philips logo bosch logo Bugaboo
  siemenslogo Liebherr_logo

 

 

Onderscheid

Met behulp van de gebruikersvriendelijke software van Cockpit wordt jouw productontwikkelproces optimaal ondersteund.

Doelgroep

Systems engineers, engineers, product managers, business change managers, programmamanagers, marketing managers, projectleiders en architecten.

Toepassing

Productinnovatie, vernieuwing van bestaande producten, voices management, requirements management, test management, risico management, meeting & action management, systems engineering.

 

Ben je geïnteresseerd en wil je weten of en hoe we jouw organisatie kunnen helpen productinnovatie op koers te houden met Lean Systems Engineering? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

☏ +31 (0)85 273 5185
info@synergio.nl

Trainingen

De trainingen van Synergio zijn een groot succes. Deelnemers vinden de trainings-dagen inspirerend en erg leerzaam. Vanaf 2006 trainen we jaarlijks zo'n 500 cursisten. Ze beoordeelden de trainingen met gemidddeld een dikke 8!

De trainingen geven we op maat of op basis van open inschrijvingen. Ook bieden we de mogelijkheid van coaching on the job om de materie direct goed te kunnen toepassen.

 

Systems Engineering

Wij zijn ervan overtuigd dat projecten nog altijd veel sneller en goedkoper betrouwbare en duurzame oplossingen kunnen realiseren. Realistische en passende oplossingen die voldoen aan de verwachtingen van klanten of deze zelfs overtreffen!

Vanuit onze passie voor excellente productontwikkeling zorgen wij met Systems Engineering ervoor dat projecten op doeltreffende en succesvolle wijze, het vaak spannende en complexe traject van het bedenken, ontwikkelen en in gebruik nemen, doorlopen.