• Nederlands
  • Engels

Cockpit functionaliteit

Cockpit brochure

Download de Cockpit brochure hier.

Nieuwsgierig om meer te zien van Cockpit?

In de onderstaande detailpresentaties vindt je meer informatie over de verschillende functionaliteiten van Cockpit.

Cockpit versie 7

Sinds februari van dit jaar is Cockpit versie 7 beschikbaar. Lees hier wat de nieuwe functionaliteiten van Cockpit versie 7 zijn.

Demonstratie of prijsinformatie?

Neem contact met ons op via 085-2735185 of info@synergio.nl

 

 

 

Cockpit video

Het International Symposium voor Systems Engineering 2012 in Rome was een groot succes! Met meer dan 400 professionals uit 29 verschillende landen zijn vijf dagen lang de laatste inzichten over het vakgebied uitgewisseld. Met een uitgebreid programma aan presentaties, tutorials en meetings is het Symposium door iedere professional als een groot succes ervaren.

Samen met onze partner Cognition Corporation hadden we niet alleen een mooie stand op de Exhibiton, maar werden met onze tool Cockpit uitgedaagd voor de “Tools Vendor Challenge” (TVC). Deze TVC is geen competitie tussen de verschillende tools voor Systems Engineering (SE), maar een mogelijkheid voor systems engineers om in een korte tijd een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden van verschillende tools voor SE.

Ook benieuwd naar de moge-lijkheden van Cockpit Cognition? Bekijk onze video van de demonstratie van Cockpit en krijg meteen een goede indruk van de mogelijkheden van Cockpit