• Nederlands
  • Engels
Banner 3

Meer rendement met Lean Systems Engineering

Behoefte

Expliciet, in de keten en integraal werken zijn belangrijk in de Publieke Infra. Systems Engineering is een geaccepteerde werkwijze die hieraan invulling geeft, zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. Hoewel er veel informatie beschikbaar is over deze werkwijze, worstelen veel organisaties met het praktisch toepasbaar maken ervan. Herkenbaar?

Belofte

Synergio helpt je Systems Engineering praktisch toepasbaar te maken voor jouw organisatie. Hierdoor ontwikkel je aantoonbaar betere oplossingen met minder faalkosten en haal je meer rendement uit Systems Engineering.

Bewijs

proraillogo rwslogo movareslogo
  crowlogo cfelogo mbglogo
  Tennet_logo ABB_logo

siemenslogo

 

Onderscheid

Geen papieren tijger, maar Lean Systems Engineering, praktisch toepasbaar en specifiek gemaakt voor jouw organisatie, ondersteund met een professioneel tool: TopTeam for Systems Engineering.

Doelgroep

Opdrachtgevers, opdrachtnemers, ingenieursbureaus en adviesbureaus die met Systems Engineering het verschil willen maken.

Toepassing

Systems engineering in aanbestedingen, tenders, vraagspecificaties, aanbodspecificaties, risicomanagement, BIM, tender management.

Ben je geïnteresseerd en wil je weten of en hoe we jouw organisatie kunnen helpen meer rendement te halen uit Systems Enginering? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

☏ +31 (0)85 273 5185
info@synergio.nl

Trainingen

De trainingen van Synergio zijn een groot succes. Deelnemers vinden de trainings-dagen inspirerend en erg leerzaam. Vanaf 2006 trainen we jaarlijks zo'n 500 cursisten. Ze beoordeelden de trainingen met gemidddeld een dikke 8!

De trainingen geven we op maat of op basis van open inschrijvingen. Ook bieden we de mogelijkheid van coaching on the job om de materie direct goed te kunnen toepassen.

Systems Engineering

Vanuit de theorie zijn er verschillende stromen en zienswijzen over wat SE nu precies is en hoe het “moet”. Zo wordt SE in iedere branche of cultuur vaak net even anders uitgelegd en geïmplementeerd. Daarnaast zijn er in de loop der jaren veel tegenstrijdigheden en “onwaarheden” over SE verteld. Dus wat is nu wijsheid? En wanneer doe ik het nu goed? Synergio helpt u met antwoorden in de praktijk te brengen door ons aanbod van professional services op het gebied van Systems Engineering.

Software

TopTeam SE

De kracht van TopTeam is te verklaren vanuit de integrale aanpak die verder kijkt dan alleen eisen management. De laagdrempelige toegang met rijke functionaliteit "off the shelf" maakt dat requirements daadwerkelijk worden gebruikt door alle disciplines die bijdragen aan het behalen van het resultaat.

Cockpit

Cognition Cockpit™ is een uniek hulpmiddel. De kracht van Cockpit is te verklaren vanuit de integrale aanpak die uitgebreide eisenmanagement en traceability functies combineert met krachtige rekenfuncties.