• Nederlands
  • Engels

Systems Engineering software

Werken conform Systems Engineering stelt niet alleen eisen aan de vaardigheid en kundigheid van je mensen, Systems Engineering vraagt ook om een meer systematische en transparante manier van vastleggen, analyseren en rapporteren van informatie en documentatie tijdens het gehele proces van systeemontwikkeling. Vanuit onze jarenlange ervaring zijn wij ervan overtuigd dat goed gereedschap noodzakelijk is als je Systems Engineering op een efficiënte en professionele wijze wilt praktiseren. Wil je meer rendement halen uit het toepassen van SE, dan moet je als bedrijf tijdig investeren in het juist gebruiken van een goed gereedschap!

“Een goed vakman herken je aan zijn gereedschap”


SE tools zijn er in alle soorten en maten. We kunnen je helpen bij het maken van deze keuze. Wij gebruiken zelf drie volwaardige SE tools: TopTeam, Cockpit en VisibleThread. Deze SE tools vinden wij vanuit ons vakmanschap en gegeven de prijs / kwaliteit verhouding zeker de moeite waard. 

 

 

 

 

 

 

 

 

TopTeam

TopTeam logo

Op zoek naar écht krachtige software om je systems engineering processen beter te ondersteunen? Ervaar dan de kracht van een product als TopTeam!

Cockpit

Cockpit logo klein

Behoefte aan krachtige ondersteuning voor requirements- en risicomanagement? Kijk eens naar Cockpit!

VisibleThread

VisibleThread logo

Sneller documenten reviewen op key-woorden, kwaliteit, structuur en zinsopbouw? VisibleThread is de contract analyse software waarmee je kostbare tijd bespaart bij de analyse van  aanbestedingsodcumenten en de kwaliteit verbetert van je aanbodspecificatie.