• Nederlands
  • Engels

Cockpit SE nieuws

Case Study Cummins

Cummins Inc. (www.cummins.com) is a $10B company that is in business to “design, manufacture, distribute and service engines and related technologies”. To manage their complex set of technical processes Cummins needed a cohesive, broad-based, inter-linked database that was easily accessible by all team members in various functional areas. Cummins has found starting over ten years ago that Cognition Corporation's Cockpit system engineering tool met this need.

Eisen aan requirements tools

Synergio heeft in de afgelopen jaren kennis gemaakt met tools van divers pluimage die bij onze klanten werden ingezet bij het werken met requirements. We zijn vaak teleurgesteld! Veel tools blijken simpelweg niet aan de verwachtingen te kunnen voldoen.

Uiteraard is het niet mogelijk om tool oplossingen goed te beoordelen als er geen goede set van requirements voor deze tools is opgesteld. In dit document hebben we de eisen verzameld die wij belangrijk vinden om onze klanten succesvol te maken bij het werken met requirements.

Ben jij ook op zoek naar een goed requirements tool? Wellicht dat we jou helpen met deze lijst om het requirementstool te vinden dat het best bij je past!