• Nederlands
  • Engels

TopTeam for Systems Engineering diensten

TopTeam hosting

Heeft je project snel een professionele requirements management omgeving nodig en lukt het niet om dit beschikbaar te krijgen in je eigen omgeving? Synergio kan een uitweg bieden: binnen een week een gedegen en professioneel ondersteunde TopTeam installatie in de vorm van hosting!

Is installatie van TopTeam op je PC lastig bijvoorbeeld vanwege het gebruik van Desktop Virtualisatie in je organisatie of vanwege strikte beveiligingspolicies. Ook hier heeft Synergio een oplossing voor. TopTeam kun je draaien vanaf een USB stick. je hoeft niets op je PC of laptop te installeren.

TopTeam inrichting

Om onze klanten snel van start te kunnen laten gaan, kunnen we een specifieke inrichting leveren die volledig aansluit op de ideeën en best practices zoals met de Leidraad SE wordt toegepast binnen de Nederlandse infra wereld. Maar natuurlijk kunnen we TopTeam ook dusdanig inrichten dat het perfect aansluit op de eigen werkwijze van onze klanten.

TopTeam training

Synergio biedt een geïntegreerde tool- en methode training. Hierdoor krijgen de cursisten inzicht in de methodische manier van werken en leren de methode tegelijkertijd in TopTeaml toe te passen.

TopTeam coaching

Succesvol toepassen van een methode en bijbehorende hulpmiddelen is vaak gebaat bij extra coaching in de praktijk. Door aanvullende coaching kunnen valkuilen worden vermeden en worden best practices snel en succesvol toegepast.