• Nederlands
  • Engels

TopTeam for Systems Engineering functionaliteit

TopTeam Systems Engineering voor de Infra
Voor veel organisaties is de invoering van Systems Engineering een uitdaging van formaat. Eén van de vraagstukken hierbij is de keuze voor een tool die de Systems Engineering werkwijze ondersteunt.

Top Team _for _SE

Belangrijk hierbij is niet alleen dat klanteisen, systeemeisen, objectenbomen, functies, werkpakketten, risico’s, maatregelen en wijzigingsverzoeken op een gebruikers-vriendelijke manier kunnen worden vastgelegd. Vooral de relaties tussen de verschillende objecten zijn cruciaal. Dit stelt je in staat het project integraal te managen waardoor afhankelijkheden in een oogopslag zichtbaar zijn en impact analyses sneller uitgevoerd worden en minder foutgevoelig zijn. Kortom een krachtige en gebruiksvriendelijke ondersteuning voor een professionele uitvoering van Systems Engineering in je organisatie.

Synergio heeft in TopTeam een specifieke inrichting gemaakt voor toepassing in de Infra-sector in Nederland. In 5 dagen configureert Synergio TopTeam naar jouw eisen en wensen en traint je in het gebruik van TopTeam. Het resultaat: een professionele ondersteuning van Systems Engineering in jouw organisatie.

Feature matrix

Vind hier alle functies in TopTeam

TopTeam versie 7

Vanaf begin 2012 is versie 7 beschikbaar met additionele functionaliteiten voor prototyping, workflow en business process modeling, traceability, baselining en rich text field editing en nog veel meer.
Lees hier de details van TopTeam versie 7.

Download

Heb je alle fimpjes gezien en wil je nu wel eens zelf achter de knoppen zitten, vraag dan een gratis trial versie van TopTeam aan. Je kunt dan een maand lang ervaren hoe makkelijk het werken is met TopTeam. Vraag een trial versie aan via info@synergio.nl.

Demonstratie of prijsinformatie?

Ben je geinteresserd in een demonstratie van TopTeam waarin we specifiek de wensen van jouw organisatie kunnen belichten, of wil je weten wat de prijs van TopTeam is, neem dan contact met ons op via 085-2735185 of info@synergio.nl

TopTeam filmpjes

Grip op requirements


Inzicht met traceability


Professionele documentatie


Insprerende Use Cases


Test cases genereren


Management dashboard


Baselines


Wijzigingen onder controle