• Nederlands
  • Engels

Systems Engineering voor het Waterschap

Bij Waterschappen wordt in toenemende mate gewerkt met Systems Engineering (SE): een multidisciplinaire denk- en werkwijze die de ontwikkeling en realisatie van specifieke systemen optimaliseert. Zowel in relatief eenvoudige als in complexe projecten. Bij iedere contractvorm. Niet als nieuw dogma, maar als doorontwikkeling van wat je nu al doet.

Wanneer en hoe pas je specifieke SE technieken toe? De theorie is nuttig, maar het toepassen van SE in de praktijk blijkt vaak weerbarstig. Hoe zorg je ervoor dat het werken conform SE geen overbodige administratieve last geeft, maar juist meerwaarde levert op het resultaat? Wat betekent SE nu precies voor de manier waarop we met elkaar samenwerken? Allemaal terechte vragen die vaak pas na een training ontstaan. Het echte leren vindt dan ook plaats in de praktijk. En ook in deze dagelijkse praktijk kunnen wij je helpen.

 SEvoorhetwaterschap

Dienstencatalogus Systems Engineering voor het Waterschap

Het Schippershuis Bedrijfsontwikkeling en Synergio BV zijn partners en ondersteunen je in je professionaliseringsslag. Daarbij gaan aandacht voor inhoud en aandacht voor proces hand in hand. Beide organisaties hebben veel ervaring rondom het succesvol ontwikkelen en realiseren van systemen met behulp van SE, bij opdrachtgevers en opdrachtnemers. We maken graag kennis met je! In onze brochure hebben we een aantal mogelijke producten en diensten opgenomen om je te begeleiden bij het toepassen van Systems Engineering. Altijd op maat voor jouw situatie en altijd in dienst van het project. Dat doen wij met de volgende typen producten en diensten:

SEDienstenWaterschap

De producten en diensten geven een compact overzicht van de mogelijkheden. Download de brochure voor een overzicht en beschrijving van de bovenstaande diensten.

  Download brochure  


Heb je interesse in een gesprek?

Mocht je geïntereseerd zijn in een gesprek, neem dan telefonisch contact op met Edwin Schumacher via +31 6 5539 2010 of via email: info@synergio.nl