• Nederlands
  • Engels

Systems Engineering in de praktijk

Als Systems Engineering in projecten goed wordt toegepast, dan is de belofte dat projecten goedkoper en sneller in staat zijn om betrouwbare en duurzame oplossingen te realiseren die voldoen aan de verwachtingen van klanten (klantwaarde), het bedrijf (bedrijfswaarde) en de maatschappij (publieke waarde).

Een mooie belofte, maar hoe pas je Systems Engineering nu echt goed toe in de dagelijkse praktijk? Hoe zorg je dat je met deze interdisciplinaire benadering op gestructureerde wijze succesvolle systemen realiseert? Hoe zorg je ervoor dat het werken conform SE geen overbodige administratieve last geeft, maar juist het “competitieve voordeel” waar je naar op zoek bent?

Training Systems Engineering in de praktijk

Met de tweedaagse training “Systems Engineering in de praktijk” ervaren de deelnemers hoe de belangrijkste principes van Systems Engineering in de dagelijkse praktijk worden toegepast. Door samen de op waarheid gebaseerde case te doorlopen, wordt al snel de problematiek door de deelnemers ervaren. Stap voor stap leren zij het verschil te maken tussen hoofdzaak en bijzaak en zijn zij zelf in staat om, in deze vaak onzekere en complexe materie, het verschil te maken. Op weg naar een succesvol project! 

Lees onze brochure Systems Engineering in de praktijk voor meer informatie.

Praktische informatie

Je kunt je inschrijven voor één van de trainingen.

Wil je meer weten over hoe Synergio je kan helpen Systems Engineering in jouw organisatie te verbeteren? Neem dan contact op met Synergio via e-mail opleidingen@synergio.nl of telefoon +31 (0)85 2735185.

 

 

 

 

Lessons Learned

Lessons Learned

Synergio is als geen ander in staat te verwoorden hoe je eisen goed formuleert en helder structureert. Vanuit deze expertise is Synergio door Rijkswaterstaat gevraagd om de lessons learned uit een aantal projecten uit te werken in een toegankelijk en praktisch toepasbaar boekje.

Het lessons learned boekje leert de opstellers van vraagspecificaties welke praktijkervaringen al zijn opgedaan en beoogt het delen van elkaars ervaringen te stimuleren.

Wil je meer weten? Download dan hier de digitale versie.