• Nederlands
  • Engels

Training "Begin bij het eind met SMART requirements"

Wat is het gewenste eindresultaat? En misschien nog wel belangrijker: hebben alle betrokkenen een eenduidig beeld hiervan? Vragen die vaak onderbelicht of zelfs achterwege blijven bij het schrijven van project- of veranderplannen.

Hoe kun je nu dit eindresultaat het beste verwoorden? Met requirements! Steeds meer organisaties zijn zich hiervan bewust. Het werken met requirements draait om het glashelder verwoorden van het resultaat, het maken van de beste keuze uit mogelijke oplossingen en het kunnen accepteren van het resultaat met behulp van meetbare criteria.

Boek begin bij het eind

Werkwijze

De training "Begin bij het eind met SMART requirements" is een praktijkgerichte training en gebaseerd op het gelijknamige boek. Tijdens de training wordt theorie afgewisseld met een mix aan werkvormen, waaronder praktijkcases, levendige discussies en ‘vraag en antwoord’- spellen. Op deze manier verkrijg je op een interactieve en praktische manier inzicht in de theorie en achtergronden. Na deze training kun je je nieuwe vaardigheden meteen toepassen in je dagelijkse werk.

Een inhoudelijk overzicht van de training vind je in onze brochure Begin bij het Eind met SMART requirements

Doelgroep

Deze inspirerende training is bedoeld voor iedereen die de juiste requirements wil verzamelen, SMART wil formuleren en dit praktisch willen leren toepassen. De gemiddelde groepsgrootte per training is circa 10 (+/- 2) personen.

Praktische informatie

Je kunt je inschrijven voor één van de trainingen.

Als je samen met je collega’s de training wilt volgen komen we graag naar je toe en geven de training op locatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een maatwerk training stuur dan een email naar opleidingen@synergio.nl of bel ons op 085 2735185.

De training “Begin bij het eind met SMART requirements” is een officieel goedgekeurde training door het International Institute of Business Analysis (IIBA) en geeft 24 studiepunten voor IIBA certificering.

De training is conform het standaard document Business Analysis Body Of Knowledge (BABOK), zoals door het IIBA is opgesteld.

IIBA cursus informatie

  • Course name: Start at the end with SMART Requirements
  • Program Course Code: E52056-001
  • PD Hours/CDU: 24
  • BABOK 2.0

 

Cursus duur en prijs

De training duurt 3 dagen en kost €1.295,= per persoon.

Cursus materiaal

Alle deelnemers ontvangen het boek "Begin bij het eind met SMART requirements"