• Nederlands
  • Engels
Banner 5

Guided Compliance for Life Sciences

Synergio heeft haar Guided Compliance propositie volledig vernieuwd en daar hoort ook een hele nieuwe web site bij. Ga voor uitgebreide informatie naar www.guidedcompliance.eu/nl

White papers

De Guided Compliance web site biedt een ruime hoeveelheid white papers waarin onderwerpen als Design Controls, Risk Management, Design Transfer en nog veel meer beschreven staat. Ga naar www.guidedcompliance.eu/nl/resources/white-papers

Contact

Ben je geïnteresseerd en wil je weten of en hoe we jouw organisatie kunnen helpen aantoonbaar veilige en betrouwbare medische toepassingen te ontwikkelen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

☏ +31 (0)85 273 5185
info@synergio.nl

Philips logo bostonscientific LeoPharma logo
quantafluid vistakon

Euroimmun

 

Training

De trainingen van Synergio zijn een groot succes. Deelnemers vinden de trainings-dagen inspirerend en erg leerzaam. Vanaf 2006 trainen we jaarlijks zo'n 500 cursisten. Ze beoordeelden de trainingen met gemidddeld een dikke 8!

De trainingen geven we op maat of op basis van open inschrijvingen. Ook bieden we de mogelijkheid van coaching on the job om de materie direct goed te kunnen toepassen.

 

Systems Engineering

Wij zijn ervan overtuigd dat projecten nog altijd veel sneller en goedkoper betrouwbare en duurzame oplos-singen kunnen realiseren. Realistische en passende oplossingen die voldoen aan de verwachtingen van klanten of deze zelfs overtreffen!

Vanuit onze passie voor excellente productontwikkeling zorgen wij ervoor dat projecten op doeltreffende wijze het vaak spannende en complexe traject van het bedenken, ontwikkelen en in gebruik nemen op succesvolle wijze doorlopen. Hiervoor bieden wij onze professional services aan op het gebied van Systems Engineering.

 

Software

Cockpit

Cognition Cockpit™ is een uniek hulpmiddel. De kracht van Cockpit is te verklaren vanuit de integrale aanpak die in de vorm van standaard templates voor medische toepassingen. Ga voor meer informatie naar www.guidedcompliance.eu/nl/cockpit.