• Nederlands
  • Engels

Training Systems Engineering

De trainingen van Synergio zijn een groot succes. Deelnemers vinden de trainings-dagen inspirerend en erg leerzaam. Vanaf 2006 trainen we jaarlijks zo'n 500 cursisten. Ze beoordeelden de trainingen met gemidddeld een dikke 8!

Inspirerende trainers, een prettige sfeer en een beperkte grootte van de groep zorgen voor veel interactie en genoeg mogelijkheden om aan opdrachten te werken. Het trainingsmateriaal ontwikkelden we zelf. Hierin verwerkten we op een heldere en toepasbare manier ‘best practices’ en specifieke technieken uit onze eigen keuken.

De trainingen kunnen we bij u op locatie geven (in-house) of op basis van open inschrijvingen. De open inschrijving trainingen worden elk kwartaal gegeven. Ook bieden we de mogelijkheid van coaching on the job om de materie direct goed te kunnen toepassen.

Training

SMART requirements

Wat is het gewenste eindresultaat? En misschien nog wel belangrijker: hebben alle betrokkenen een eenduidig beeld hiervan? Vragen die vaak onderbelicht of zelfs achterwege blijven bij het schrijven van project- of veranderplannen.
Hoe kun je nu dit eindresultaat het beste verwoorden? Met SMART requirements!